Een container kopen voor afval of opslag

Is een container kopen een goed idee? Zelfs als je al een grijze en groene afvalcontainer naast je huis hebt staan? Jazeker, een (extra) container is nooit weggegooid geld! Gebruik 'm als opslagplek voor bijvoorbeeld diervoeder, klein afval, het sorteren van spullen, oud ijzer, hooi etc. Ebbing Containers levert afvalcontainers in verschillende inhoudsmaten en kleuren aan zowel particulieren als bedrijven.

DIRECT BESTELLEN


Kleuren

We kennen ze allemaal: die grijze of groene bakken op wielen die we trouw tweewekelijks langs de kant van de weg zetten om te laten legen. Maar wist je dat er ook andere kleuren te koop zijn? Ik biedt verschillende kleuren aan, o.a. rood, blauw, bruin, geel en natuurlijk het standaard grijs en groen. De meeste mensen hebben ten minste een grijze en groene container, maar wist je dat je het oud papier ook heel goed kunt bewaren in een blauwe papier container? Of zoek je een handige opslagplek voor het buitenspeelgoed van de kinderen, koop dan een opvallende rode of gele afvalcontainer. Want opgeruimd staat netjes.

Inhoudsmaat

Ebbing Containers heeft verschillende maten in de handel. De minicontainers zijn verkrijgbaar in 80 liter of 120 liter, maar ik heb ook de tussenmaat van 140 liter en natuurlijk is de standaard 240 liter container ook bij mij te koop. Bedrijfscontainers zijn te koop in 660 liter en 1100 liter. Zo is er voor ieder wat wils. 

Kliko of container?

Een container kennen we ook wel als een afvalcontainer, rolcontainer, of … een kliko. Maar wat is het verschil tussen een afvalcontainer en een kliko? Daar kan ik kort over zijn: er ís geen verschil. Een kliko is simpelweg een afvalcontainer van het merk Kliko. Er zijn verschillende merken, maar Kliko is de bekendste. Kortom, een Kliko is een afvalcontainer, maar een afvalcontainer hoeft geen Kliko te zijn. Ik bied containers van verschillende merken aan.

Over Ebbing Containers

Ebbing Containers is een klein eenmansbedrijfje in Friesland dat containers levert in heel Nederland. Bij mij kun je terecht voor afvalcontainers in verschillende kleuren en inhoudsmaten. Van minicontainer van 80 liter, tot grote bedrijfscontainer van 660 of 1100 liter. Wist je dat ik ook een showroom heb waar je het hele assortiment kunt bekijken en eventueel direct een kliko kunt kopen en meenemen? Of laat 'm versturen naar je bedrijfs- of thuisadres. Ebbing Containers staat bekend om de schappelijke prijzen en goede service, dus wacht niet langer en ga snel naar de webshop om een goedkope nieuwe of gebruikte container te kopen!

BEKIJK HET ASSORTIMENT