Goedkope kliko 240 liter kopen

Een goedkope kliko 240 liter kopen doe je bij Ebbing Containers! Maar ook voor andere inhoudsmaten kun je bij mij terecht. Nieuwsgierig geworden naar de verschillende opties? Kom kijken in mijn showroom, of bestel nu een nieuwe of gebruikte kliko in mijn webshop.

DIRECT BESTELLEN


Waarvoor gebruik je een kliko

Wie zegt dat je een container moet gebruiken voor afval? Een kliko is bijvoorbeeld ook de ideale opslagplek voor het buitenspeelgoed van de kinderen. Of voor het bewaren van diervoeder, tuinkussens of kachelhout. Containers zijn te koop in verschillende kleuren, dus kies bijvoorbeeld voor een rode of gele, zodat je nooit de gekoesterde voetbal van zoonlief tussen het ├ęchte afval in de grijze container gooit.

Welke maat kies je?

De kliko 240 liter verkoop ik het vaakst, maar je kunt bij mij ook minicontainers van 80, 120 en 140 liter kopen. Wist je dat ik ook rolcontainers verkoop van 660 of 1100 liter? Deze zijn erg geschikt voor bedrijven en worden vaak gebruikt voor de opslag van bijvoorbeeld oud papier .

Kliko voor plastic

In veel Nederlandse gemeenten wordt plastic apart ingezameld, maar dat is niet altijd even handig. Want waar bewaar je 2 weken aan plastic afval als je maar een kleine bijkeuken of garage hebt? En wat als de nieuwsgierige kat van de buren besluit om zakken vol plastic nader te inspecteren en alles overhoop te halen? Voorkom zulke irritaties door de zakken te bewaren in een goedkope kliko van 240 liter of meer. De kat heeft geen pleziertje ten koste van jouw goede humeur en ondertussen liggen de zakken netjes en droog buiten in de container te wachten totdat ze langs de kant van de weg kunnen worden gezet. Dat is veel plezier voor weinig geld.

Trouwens, wist je dat ik ook blauwe papier containers verkoop? Ideaal voor het bewaren van oud papier en gemakkelijk te legen als de gemeente het papier ophaalt. Daarnaast heb ik ook gele, groene, grijze en rode kliko's te koop.

Over Ebbing Containers

Ebbing Containers is een van de weinige bedrijven in Noord-Nederland waar je zowel nieuwe als gebruikte afvalcontainers in verschillende kleuren en maten koopt. Van minicontainer van 80 liter, tot grote kliko van 240 liter, bij mij kun je terecht voor de (afval)container die jij zoekt. Haal de kliko bij mij op, of laat 'm versturen naar je huisadres. Ebbing Containers, het adres waar je een goedkope nieuwe of gebruikte kliko van 240 liter kunt kopen!

BEKIJK HET ASSORTIMENT