Goedkope rolcontainer 1100 liter kopen

Een goedkope rolcontainer 1100 liter kopen is een slimme investering voor zzp'ers en kleine bedrijven, want ze zijn ideaal voor de opslag van oud papier, afval en meer. En dat zonder huur- en ophaalkosten (want dit loopt voor kleine bedrijven nogal in de papieren).

Ebbing Containers levert kliko's in verschillende maten, van minicontainer van 80 liter tot 4-wielige rolcontainer van 660 liter of 1100 liter.

DIRECT BESTELLEN


Huren is niet rendabel

Grote bedrijven huren vaak een afvalcontainer, maar voor kleine bedrijven is dat meestal niet rendabel. Het huren en legen van een rolcontainer of bedrijfscontainer kost naar verhouding veel geld en is dus niet haalbaar voor bijvoorbeeld zzp'ers e.d. Dan is een eigen kliko ideaal voor de opslag van afval, oud ijzer, papier etc. Je hebt dan wel het plezier van een verrijdbare opslagplek, maar niet de hoge kosten. Dát is nog eens geld besparen.

Nieuw of gebruikt

Ebbing Containers levert gebruikte en nieuwe rolcontainers in 660 liter of 1100 liter. Een gebruikte rolcontainer kan zeker nog een tijdlang mee, maar speel je op zeker, ga dan voor een nieuwe, goedkope bedrijfscontainer.

Overigens, heb je een werkplaats of magazijn, dan kan het handig zijn om her en der kleinere kliko's neer te zetten, zoals een 80 liter of 120 liter minicontainer. Deze kun je later snel en gemakkelijk legen in de grote rolcontainer. Want opgeruimd staat netjes.

Over Ebbing Containers

Ebbing Containers is een klein eenmansbedrijfje in Noord-Nederland waar je zowel nieuwe als gebruikte rolcontainers in verschillende kleuren en maten koopt. Van minicontainer van 80 liter, tot grote bedrijfscontainer van 660 of 1100 liter, bij mij kun je terecht voor de afvalcontainer die jij zoekt. Haal de kliko bij mij op, of laat 'm versturen naar je zakelijke adres. Ebbing Containers, het adres waar je een goedkope nieuwe of gebruikte rolcontainer van 1100 liter of meer kunt kopen!

BEKIJK HET ASSORTIMENT